FUDforum
My FUDforum

Home »  » DeviceMaster RTS, Pro and Serial Hub » "A device attached to the system is not functioning" error (Device Communication Error dialog - 0x1f)
"A device attached to the system is not functioning" error [message #144] Thu, 11 September 2014 14:18 Go to next message
Brent_Auvermann is currently offline  Brent_Auvermann
Messages: 10
Registered: September 2014
Location: Amarillo, TX
Member
Re: "A device attached to the system is not functioning" error [message #145 is a reply to message #144] Thu, 11 September 2014 14:36 Go to previous messageGo to next message
Mac is currently offline  Mac
Messages: 297
Registered: February 2014
Power User


Mac Harned, CNE, MCP, KCE | Technical Support
www.comtrol.com
http://forum.comtrol.com

Comtrol Corporation
100 Fifth Ave NW
Minneapolis, MN. 55112
Direct 763.957.6000 | Fax 763.957.6001
connect. communicate. control
Re: "A device attached to the system is not functioning" error [message #146 is a reply to message #145] Thu, 11 September 2014 14:56 Go to previous messageGo to next message
Brent_Auvermann is currently offline  Brent_Auvermann
Messages: 10
Registered: September 2014
Location: Amarillo, TX
Member
Re: "A device attached to the system is not functioning" error [message #147 is a reply to message #146] Thu, 11 September 2014 15:06 Go to previous messageGo to next message
Mac is currently offline  Mac
Messages: 297
Registered: February 2014
Power User


Mac Harned, CNE, MCP, KCE | Technical Support
www.comtrol.com
http://forum.comtrol.com

Comtrol Corporation
100 Fifth Ave NW
Minneapolis, MN. 55112
Direct 763.957.6000 | Fax 763.957.6001
connect. communicate. control
Re: "A device attached to the system is not functioning" error [message #148 is a reply to message #147] Thu, 11 September 2014 15:30 Go to previous messageGo to next message
Brent_Auvermann is currently offline  Brent_Auvermann
Messages: 10
Registered: September 2014
Location: Amarillo, TX
Member
Re: "A device attached to the system is not functioning" error [message #149 is a reply to message #147] Thu, 11 September 2014 15:38 Go to previous messageGo to next message
Brent_Auvermann is currently offline  Brent_Auvermann
Messages: 10
Registered: September 2014
Location: Amarillo, TX
Member
Re: "A device attached to the system is not functioning" error [message #150 is a reply to message #148] Thu, 11 September 2014 16:14 Go to previous message
Mac is currently offline  Mac
Messages: 297
Registered: February 2014
Power User


Mac Harned, CNE, MCP, KCE | Technical Support
www.comtrol.com
http://forum.comtrol.com

Comtrol Corporation
100 Fifth Ave NW
Minneapolis, MN. 55112
Direct 763.957.6000 | Fax 763.957.6001
connect. communicate. control
Previous Topic: Unknown competition for COM resource locks out serial-port access
Next Topic: IP connection via NAT (Network Address Translation)
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 10 10:17:03 CDT 2020

Total time taken to generate the page: 0.00852 seconds